Το Φιστίκι

ηλε-περιοδικό ευτράπελης ύλης, φωταδιστικό και κουλτουριάρικο

Εξαμηνιαίο Φιστίκι Νο 3

Posted by tofistiki στο 26/05/2009

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΤΕΥΧΟΣ
Αγαπητοί αναγνώστες, όπως θα διαπιστώσετε ξεφυλλίζοντας το έντυπο “Φιστίκι”, σ΄ αυτό το τεύχος έχουν προστεθεί και άλλοι καινούργιοι και εκλεκτοί συνεργάτες, που θίγουν ποικίλα και ενδιαφέροντα ζητήματα. Ελπίζουμε να σας αρέσουν. Άλλη καινοτομία αυτού του τεύχους είναι πως εγκαινιάζουμε σ΄ αυτό ειδικές σελίδες αφιερωμάτων σε κάποιο πρόσωπο ή θέμα. Στο τεύχος αυτό έχουμε αφιερώματα για τον Γιάννη Ρίτσο, καθώς φέτος κλείσανε εκατό χρόνια από τη γέννησή του και για τον Καρολο Δαρβίνο, επειδή φέτος επίσης κλείνουν διακόσια χρόνια από τη γέννηση του.
Τρίτη καινοτομία τέλος, αφανής στο έντυπο «Φιστίκι» προσιτή δε σε όσους εντρυφούν στο Διαδίκτυο, είναι η προσπάθεια που κάνουμε για να μετατρέψουμε το ηλεκτρονικό «Φιστίκι» σε ιστολόγιο, που σημαίνει πως όχι μόνο θα μπορείτε να το «κατεβάζετε» και να το διαβάζετε ή να εκτυπώνετε όσα σημεία του σας ενδιαφέρουν, αλλά θα μπορείτε να λέτε τη γνώμη σας και να κάνετε όποιες παρεμβάσεις θέλετε, που θα καταχωρούνται σ΄ αυτό.
Όπως είχαμε γράψει και στο προηγούμενο τεύχος, το εξαμηνιαίο «Φιστίκι» δεν δικαιούται τη σοβαρή έκπτωση των ταχυδρομικών τελών, που είχε το διμηνιαίο. Έτσι η ταχυδρόμηση του στοιχίζει 1,6€ (έναντι των 0,17€ που ήταν). Γι΄ αυτό, εφεξής θα το παίρνουν με το ταχυδρομείο μόνον όσοι έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους (που περιλαμβάνει τα αυξημένα ταχυδρομικά). Οι υπόλοιποι μπορούν να το αγοράζουν στην μεν Αίγινα από τα βιβλιοπωλεία «Λυχνάρι», «Πάπυρος» και «Φλώρα», το Κέντρο Τύπου και το περίπτερο μπροστά στην ΑΤΕ, στην Προκυμαία, στην δε Αθήνα, από τα βιβλιοπωλεία «Ορίζοντες» (στοά Όπερας), «Πιτσιλός» (στοά Ορφανίδη) και «Πρωτοπορία» (Εμ. Μπενάκη και Γραβιάς).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: